Diensten

Onze diensten: zo helpen wij je verder

Ben je als mede-eigenaar op zoek naar een professionele syndicus voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw? Of heb je zelf verschillende eigendommen in je bezit, en wil je de zorgen en bekommernissen rond het verhuur ervan uit handen geven?

Jalo Beheer heeft over de jaren heen heel wat kennis opgebouwd als syndicus en rentmeester.

Hieronder lichten we je kort onze diensten als syndicus of rentmeester toe:

Syndicus - Beheer in mede-eigendom

Syndicus – Beheer in mede-eigendom

Ben je eigenaar van een appartement in een appartementsgebouw, maar loopt het beheer van de gemeenschappelijke delen niet van een leien dakje? Zijn er bijvoorbeeld discussies over de kosten en het onderhoud van de gang, de gevel, de lift, enz. en geraak je maar niet tot een akkoord met je huidige syndicus? Heb je al jaren op rij geen algemene vergadering meer gehad en laat je syndicus verder ook niets meer van zich horen?

Dan wordt het hoog tijd om een syndicus met expertise aan te stellen!

Jalo Beheer heeft al meer dan 15 jaar ervaring als onafhankelijke, professionele syndicus en houdt zich samen met haar team van experts bezig met het dagdagelijkse beheer van allerlei appartementsgebouwen.

Het beheer van mede-eigendom is onze hoofdbezigheid en onze ruggengraat, en heeft als voordeel dat zelfs de meest complexe problemen binnen de mede-eigendom voor ons gekend zijn.

Daarnaast mag je bij ons steeds rekenen op een stipte en professionele dienstverlening, en gaan wij voor duidelijke communicatie en een no-nonsense aanpak.

Rentmeester – Privaat beheer

Heb je verschillende eigendommen in bezit, maar kom je tijd tekort om opzoekingswerk te verrichten rond wetgeving, herstellingswerken, de inning en indexering van huurgelden, enzovoort?

Dan is een rentmeester voor jou de perfecte keuze. Een rentmeester houdt zich bezig met het privaat beheer van je appartement, gebouw of patrimonium en neemt zoveel mogelijk zorgen uit handen. Hierdoor kan je optimaal genieten van de inkomsten uit de verhuur van je eigendom(men), zonder dat je moet wakker liggen over administratieve, financiƫle of technische zaken.

Jalo Beheer is al meer dan 15 jaar actief in professioneel rentmeesterschap, en weet als geen ander hoe je appartement, woning of patrimonium het best beheerd wordt. Zo haal je het maximale rendement uit je vastgoed met een minimum aan kopzorgen.

Rentmeester - Privaat beheer

Waarom Jalo? Dat is simpel!

Jalo Beheer staat voor stiptheid, professionaliteit, duidelijke communicatie en een no-nonsense aanpak.