Infofiche 1 een ISO 9001 certificaat is uniek

Infofiche 1 een ISO 9001 certificaat is uniek

Jalo Beheer is op dit moment de eerste en enige syndicus in België die in het bezit is van een ISO 9001:2015-kwaliteitslabel voor dienstverlening. De ISO 9001-norm is wereldwijd gekend en tal van organisaties en overheden wensen enkel samenwerkingsverbanden aan te gaan met bedrijven die dit ISO 9001-kwaliteitslabel dragen. Dit omwille van het feit dat de continuïteit in deze bedrijven te allen tijde wordt gegarandeerd.

Wat houdt een ISO 9001:2015-certificaat in?

De organisatie ISO staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen wereldwijd. De meeste ervan zijn productgericht (je herkent de stempels op verpakkingen e.d.), maar enkele ervan hebben betrekking op managementsystemen.

De norm ISO 9001 is een systeem dat kwaliteit en dienstverlening in een organisatie beoordeelt. Zo wordt ISO 9001 o.m. gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van de klanten. Klantgerichtheid staat in dit verhaal dus helemaal centraal. Klantenklachten worden één voor één onderzocht zodat eventuele tekorten zo snel mogelijk en blijvend worden weggewerkt.

Wat betekent dit certificaat voor jou als klant?

Het voordeel voor jou als klant is, dat je kan rekenen op een consequent en correct beheer, ongeacht welke technisch beheerder of boekhouder je krijgt toegewezen of ongeacht welk probleem er opduikt. Al onze mensen dienen immers voor elk probleem of taak een welbepaalde procedure te volgen.

Wil je hier graag wat meer over weten? Download dan onderstaande infofiche:

downloaden
Toch niet gevonden wat u zocht?
Wij helpen u graag verder. U kan ons telefonisch of via mail bereiken.