Infofiche 11 Woordje uitleg bij onze offertes

Infofiche 11 Woordje uitleg bij onze offertes

Wat betreft onze tarieven, maken we een onderscheid tussen een VME mét staanplaatsen of garages, en een VME zonder staanplaatsen of garages.

VME met staanplaatsen of garages

Voor een VME mét staanplaatsen of garages rekenen wij een extra vergoeding aan, aangezien de bijkomende administratie van kleine kavels tijdrovend is. In bepaalde gevallen bieden we wel een lager tarief aan. Wanneer dit het geval is, vind je in de infofiche terug.

VME met staanplaatsen of garages

Voor VME’s zonder staanplaatsen of garages rekenen we enkel een forfaitair bedrag aan per maand voor het beheer van het gehele gebouw.

Verdeling van de erelonen

Behoudens anders afgesproken op de Algemene Vergadering, verdelen wij de erelonen in de afrekening van de VME als volgt:  
  • Het ereloon voor het beheer van de appartementen en het handelspand verdelen we over de eigenaars van de appartementen of handelspanden, volgens hun aandelen;
  • Het ereloon voor het beheer van de parkings verdelen we over de eigenaars (afhankelijk van de situatie aan een kortingstarief of niet).
  Een aantal zaken zijn echter niet inbegrepen in de tarieven. Omdat we houden van een duidelijke communicatie, vind je deze bijkomende vergoedingen terug wanneer je via Jalo Beheer een offerte aanvraagt.  

downloaden
Toch niet gevonden wat u zocht?
Wij helpen u graag verder. U kan ons telefonisch of via mail bereiken.