Infofiche 4: Maak kennis met onze groep van experten

Infofiche 4: Maak kennis met onze groep van experten

Bij Jalo Beheer word je bijgestaan door een team van experts. Elke expert neemt in zijn of haar vakgebied de belangrijkste activiteiten in verband met het beheer van jullie mede-eigendom over. Zo wordt bij elk probleem meteen de juiste hulplijn ingeschakeld.

De 8 vakgebieden van Jalo Beheer

We delen onze expertise op in 8 vakgebieden of clusters:  
   1. De administratieve afdeling zorgt voor de verwerking van je in- en uitgaande documenten, staat je als eerste te woord aan de telefoon en beantwoordt je (algemene) vragen.
   2. De afdeling technisch beheer ontfermt zich over het algemene reilen en zeilen in je gebouw en het oplossen van de technische problemen.
   3. De afdeling financieel beheer staat voor je klaar om al je financiële vragen te beantwoorden.
   4. De juridische dienst is een expertisedienst die ‘achter de schermen’ bijstand levert aan VME’s in (juridische) nood.
   5. De dienst schadegevallen wordt bemand door een verzekeringsexpert die de schadegevallen indient, opvolgt en verwerkt.
   6. De dienst liftcoördinatie houdt zich bezig met de administratieve zaken rond de lift in je gebouw. Van periodieke keuringen tot risico-analyses en van verplichte liftrenovaties tot indienststellingsattesten.
   7. De dienst opstart nieuwe VME’s ondersteunt VME’s die nieuw bij ons in beheer komen. Deze dienst doet er alles aan om zo snel mogelijk jullie dossier op ‘Jalo-niveau’ te krijgen. Hier worden de beste zorgen toegediend door één of meerdere leden van het directieteam van Jalo Beheer.
   8. De L&J klusjesdienst staat steeds klaar voor dringende interventies.
  Meer informatie over deze verschillende diensten, vind je terug in volgende infofiche:

downloaden
Toch niet gevonden wat u zocht?
Wij helpen u graag verder. U kan ons telefonisch of via mail bereiken.