Infofiche 6 uitgebreide start-audits

Infofiche 6 uitgebreide start-audits

Bij de opstart van elke nieuwe VME onder ons beheer, gebeuren de broodnodige gebouw-audits. Deze zijn essentieel voor het verdere beheer want ze brengen de pijnpunten in de VME naar boven.

De 6 start-audits van Jalo Beheer bij de opstart van elk nieuw dossier

Onze audits zijn (logischerwijs) gebaseerd op de 5 pijlers van ons beheer, uitgebreid met nog een 6e gespecialiseerde schade-audit:
   1. Alle administratieve zaken - zoals het verzamelen van adresgegevens en contactgegevens en de gewenste oproepwijze voor de algemene vergadering -  worden in de administratieve audit uitgevoerd.
   2. Tijdens de juridische audit controleren en regelen wij alle wettelijke documenten en registratie.
   3. Betalingen en andere financiële zaken vallen onder de financiële audit. Ook de bepaling van de looptijd van het boekjaar en de boekhoudkundige opstart gebeuren in deze audit.
   4. Met onze communicatieve audit lijsten we de verschillende verslagen op, en vragen we de ontbrekende documenten op waar nodig.
   5. Voor de technische zaken houden wij een technische audit. Bovendien kan je als optionele dienst kiezen voor een doorgedreven technische audit van het gebouw waarbij een rondgang ter plaatse wordt gedaan met een ingenieur of bouwkundig expert en waarvan een omstandig verslag wordt opgemaakt. Dit laatste is een beslissing van de Algemene Vergadering.
   6. Tot slot wordt er bij de opstart van een nieuw gebouw in beheer eveneens een audit schadegevallen gedaan van de nog lopende schadegevallen.
Meer informatie over onze 6 pijlers? Download onderstaand document en ontdek onze start-audits!

downloaden
Toch niet gevonden wat u zocht?
Wij helpen u graag verder. U kan ons telefonisch of via mail bereiken.