Infofiche 7 strikte opvolging van achterstallen

Infofiche 7 strikte opvolging van achterstallen

Merk je dat noodzakelijke herstellingen worden uitgesteld in je VME? Of dat facturen van leveranciers moeizaam of niet betaald worden? Dan ligt de oorzaak waarschijnlijk bij één of meerdere mede-eigenaars die hun verplichte bijdragen niet betalen aan de VME. Dit is schadelijk voor een goede werking van de VME en legt een zeker financieel risico bij de mede-eigenaars die hun bijdragen wél correct betalen. Wij benadrukken het belang van een financieel gezond beleid van de vereniging van mede-eigenaars. Zo moet elke mede-eigenaar tijdig zijn bijdrage betalen op de rekening van de VME. Jalo Beheer voert hierin een zeer strikt opvolgingsbeleid!  

Rappelprocedure

In onderstaand document bespreken wij kort de rappelprocedure die wij hanteren bij laattijdige of uitblijvende betalingen van mede-eigenaars. Deze gaat als volgt:
  • Eerste herinnering
  • Tweede herinnering
  • Aangetekende ingebrekestelling
  • Deurwaardersbrief
  • Opstarten juridische invorderingsprocedure
Er zijn een aantal voorwaarden aan welke moet voldaan worden vooraleer wij overgaan tot een juridische invorderingsprocedure. Die voorwaarde kan je terugvinden in deze infofiche: Nog vragen? Aarzel niet en neem contact op met ons!

downloaden
Toch niet gevonden wat u zocht?
Wij helpen u graag verder. U kan ons telefonisch of via mail bereiken.