Over ons

Over ons

Je mede-eigendom of je woning in beheer geven aan Jalo Beheer? Dat is je vastgoed in handen geven van een groep specialisten.

Jalo Beheer is al meer dan 15 jaar actief als professioneel syndicus en rentmeester in Vlaanderen en beheert intussen meer dan 400 gebouwen.

In tegenstelling tot vele van onze collega’s, is ‘beheer’ onze hoofdbezigheid en passie. Hierdoor hebben we doorheen de jaren onze expertise als syndicus en rentmeester alleen maar kunnen verstevigen.

Samen met een team van verschillende experts, zorgen wij voor een strikt beheer van je eigendom, en bieden wij je de mogelijkheid om beroep te doen op onze groepsaankopen zodat je steeds van de scherpste tarieven geniet.

Op deze manier kan je zorgeloos genieten van je mede-eigendom of de vruchten van je verhuurde eigendom, zonder de administratieve, financiële en juridische rompslomp ervan.

Als bewijsstuk van onze professionaliteit, hebben wij als eerste en enige syndicus en rentmeester in België een ISO 9001:2015-certificaat. Dit toont aan dat wij als objectieve partner in staat zijn om elke situatie op een consequente en correcte wijze te behandelen, ongeacht welke dossierbeheerder het probleem aanpakt.

Ons team - Jalo Beheer

Op zoek naar een job en dezelfde passie voor syndicusbeheer?

Bekijk welke vacatures momenteel openstaan bij ons.

Onze drie kernwaarden

Expertise

Zowel als syndicus, als als rentmeester heeft Jalo Beheer haar eigen experten die instaan voor administratieve, juridische, technische, financiële en communicatieve kwesties.

Dit maakt dat bij ons voor elk probleem meteen de juiste hulplijn wordt ingeschakeld.

Snelheid

Wanneer je bepaalde problemen hebt, wil je deze ook zo snel mogelijk opgelost zien.

Ook kan je bij Jalo Beheer rekenen op verschillende communicatiekanalen die je snel informeren:

  • SMS-service
  • 24/24- en 7/7-nooddienst
  • Algemene telefoonlijn tijdens de kantooruren
  • Mailings

Ook wanneer er iets misloopt, zetten we steeds in op snelheid. Zo hebben we onze eigen klusjesdienst die instaat voor snelle interventies, waardoor bepaalde problemen weer snel van de baan zijn.

Probleemoplossend handelen

Probleemoplossend handelen gebeurt bij Jalo Beheer op verschillende niveau’s.

Zo voeren we in het begin van de samenwerking een uitgebreide start-audit door om de pijnpunten van de VME te achterhalen. Er worden meteen oplossingen aangereikt door ons op de startvergadering.

Wens je meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem dan vandaag nog contact met ons op en dan bezorgen wij je spoedig een antwoord!